Palvelukuvaus


Palvelu: Metsämieliretket sekä MetsämieliTaideretket  luontoon.

Metsämieli: Metsämieli- menetelmä on tutkittuja luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia hyödyntävä hyvinvointimenetelmä. Metsämieli- menetelmä johdattelee tunnistamaan omia mielen toimintoja, pohtimaan ja kyselemään itseltämme, mikä auttaa elämään antoisaa ja tasapainoista elämää?

Metsämieli- menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen, hyvinvoinnin sekä mielentaitojen vahvistaminen.

Taide: Ekspressiivisen taideprosessin aikana voidaan käyttää eri taidemuotoja, kuvaa, kirjoittamista, musiikkia, tanssia ja draaamaa. Tarkoituksena on avata mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, antaa hyvinvointikokemuksia ja tuottaa iloa taiteen tekemisen avulla.

Palvelun tuottamisen paikka: Kuusijärven alue, Vantaalla.

https://www.vantaa.fi/vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/retkeily/kuusijarven_ulkoilualue ​

Palvelun tuottaa: Tiina Korvenranta, Kielotie 30-32, 01300 Vantaa, tkorvenranta(at)gmail.com, 

puh:. +35850 587 6506

Saatavuus: Palvelu on saatavilla vuoden ympäri. Palvelua annetaan suomeksi ja englanniksi.

Sopivuus: Palvelu sopii ihmisille, joiden terveydentila on normaali ja jotka jaksavat kävellä metsässä muutaman kilometrin rauhalliseen tahtiin. Kuusijärven alueella on hyvät, leveät polut, joita on helppo kävellä. 

Varustautuminen retkeen: Asiakkaiden tulisi pukeutua säänmukaisesti ja valita mukavat kengät/tossut jalkaansa. Kerrospukeutumista on hyvä suosia viileillä ilmoilla. Taidetyöskentelyä varten ei tarvitse varustautua erityisesti.

Vakuutus: Asiakkaalla tulee olla itsellään voimassaoleva tapaturmavakuutus retken ajalle.

Hinnat: Ota yhteyttä, niin saat tarjouksen.

Asiakkaalla on oikeus perua varauksensa 12 tuntia ennen retkeä, jolloin hän saa maksamansa rahan takaisin. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 40% retken kokonaishinnasta.