Palvelukuvaus


Palvelu: Metsämieliretket sekä Metsämielitaideretket  luontoon.

Metsämieli: Metsämieli- menetelmä on tutkittuja luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia hyödyntävä hyvinvointimenetelmä. Metsämieli- menetelmä johdattelee tunnistamaan omia mielen toimintoja, pohtimaan ja kyselemään itseltämme, mikä auttaa elämään antoisaa ja tasapainoista elämää?

Metsämieli- menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen, hyvinvoinnin sekä mielentaitojen vahvistaminen.

Metsämielitaide: Käytämme ekspressiivisen taideterapian menetelmiä. Ekspressiivisen taideprosessin aikana voidaan käyttää eri taidemuotoja, kuvaa, kirjoittamista, musiikkia, tanssia ja draaamaa. Tarkoituksena on avata mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, antaa hyvinvointikokemuksia ja tuottaa iloa taiteen tekemisen avulla.

Palvelun tuottamisen paikka: Kuusijärven alue, Vantaalla. Sovitusti muut luontokohteet.

https://www.vantaa.fi/vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/retkeily/kuusijarven_ulkoilualue ​

Palvelun tuottaa: Tiina Korvenranta, Kielotie 30-32, 01300 Vantaa, tkorvenranta(at)gmail.com, 

puh:. +35840 8274596

Saatavuus: Palvelu on saatavilla vuoden ympäri. Palvelua annetaan suomeksi ja englanniksi.

Sopivuus: Palvelu sopii ihmisille, joiden terveydentila on normaali ja jotka jaksavat kävellä metsässä muutaman kilometrin rauhalliseen tahtiin. Kuusijärven alueella on hyvät, leveät polut, joita on helppo kävellä. 

Varustautuminen retkeen: Asiakkaiden tulisi pukeutua säänmukaisesti ja valita mukavat kengät/tossut jalkaansa. Kerrospukeutumista on hyvä suosia viileillä ilmoilla. Taidetyöskentelyä varten ei tarvitse varustautua erityisesti.

Vakuutus: Asiakkaalla tulee olla itsellään voimassaoleva tapaturmavakuutus retken ajalle.

Hinnat: Metsämieli-retket 50€+ ALV 24% ja Metsämielitaide-retket 65€+ ALV24%, minimiosallistujamäärä kummallekin retkelle on neljä henkilöä ja maksimiosallistujamäärä kummallekin retkelle on 10 henkilöä.

Isommista ryhmistä kannattaa kysyä tarjous.

Asiakkaalla on oikeus perua varauksensa 12 tuntia ennen retkeä, jolloin hän saa maksamansa rahan takaisin. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 40% retken kokonaishinnasta.